Ansøgningsfrist
18. marts 2019

For Veterinærsygeplejerskernes Fagforening søger Min A-kasse en faglig konsulent

Er juridiske spidsfindigheder og god forhandling på dit repertoire? Tænder du på fagligt arbejde og er dit hjerte fagligt funderet? Så er du måske vores nye kollega!

Hvem er vi?

Vi er en lille og engageret fagforening i rivende udvikling. I løbet af de seneste år, har vi skabt en medlemsfremgang på 220 medlemmer, så vi nu tæller 770 veterinærsygeplejersker og elever, der står sammen. Vi har meget at tage os til, og opruster på det faglige arbejde, så vi kan styrke vores indsats for medlemmerne.

Hvad skal du lave hos os?

Du skal være en stærk support til formanden, og på sigt være vores ekspert i faglige sager. I udgangspunktet bliver din stilling mest fyldt af fagpolitiske opgaver som

  • Faglige sager, fortolkning af overenskomst og lovgivning og fagligt udvalgsarbejde
  • Servicering og rådgivning af vores medlemmer
  • Færdiggørelse af vores GDPR-projekt med ansvar for forankring og vedligeholdelse.

Vi er et lille sekretariat; formanden, formandssekretæren, kontorhunden Elvis og dig. Derfor skal du også give en hånd med på telefonerne, på medlemsmailen og de administrative opgaver, der ligger i vores sekretariat.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter dig, der kan forhandle og skaffe synlige resultater. Du mestrer den linedans som forhandling og samarbejde med arbejdsgiversiden er. Det betyder, at du har flair for at forhandle til grænsen og få fortolkningerne til at mødes i et kompromis, der får begge parter til at opleve, at de vinder. Vi vil værdsætte, at du tør skubbe til grænser og er tilstrækkeligt kreativ til, at du kan tænke nye veje ud af forhandlingsboksen i løsningen af vores sager.

Det betyder meget for os, at du har hjertet med dig i dit arbejde og griber om, at det er vores medlemmers levebrød og fremtid du kæmper for. Du skal ville det faglige arbejde. Du skal være vant til at læse love og regler, og du skal værdsætte spidsfindighederne i de juridiske udfordringer og kompetencer.

Vi forestiller os, at du fx er en erfaren faglig medarbejder eller måske veterinærsygeplejerske med juridisk snilde. Du kan også være jurist med ballast fra det personalejuridiske område eller en nybagt jurist, der brænder for det faglige arbejde og har været studenterpolitisk aktiv. Uanset din baggrund, skal du have lidt hård hud på snuden, og du skal synes at det er sjovt at rive i sager, og løfte dem for vores medlemmer.

Med 700 medlemmer tæller den personlige kontakt - vi kender hinanden. Derfor er det vigtigt, at du

  • Har udprægede samarbejdsevner og sans for at møde mennesker, både når de er oppe og når de er nede.
  • Evner at holde modet oppe hos vores medlemmer i udfordrende situationer ved at motivere, inspirere og aktivere.
  • Er en god formidler, der evner at omsætte det komplekse juridiske sprog til hverdagssprog.

Vi tilbyder
For den rette kan vi tilbyde stor frihed i opgaven. Med friheden følger ansvar og forventning om faglig ambition. Du vil møde en levende arbejdsplads, hvor vi arbejder tæt sammen og har hjertet med i arbejdet. En arbejdsplads hvor alle byder ind på de opgaver, som skal løses. Og ikke mindst, en energisk kerne af gode kolleger, der sætter stor pris på åbenhed og humor i dagligdagen.
Vi er en del af Serviceforbundet, der favner godt 18.000 medlemmer, og er derfor omgivet af fagligt engagerede og dygtige kolleger.

Det praktiske

Stillingen er en fuldtidsstilling uden øvre arbejdstid. Vi har ordnede forhold og følger endvidere overenskomsten for veterinærsygeplejerskerne med en sjette ferieuge, tvungen pensionsordning og frihed Grundlovsdag samt den 24. og 31. december.

Lyder det som en spændende og berigende udfordring? Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link senest den 18. marts 2019. Vi forventer at afholde førstesamtaler i uge 12 og andensamtaler i uge 13 og satser på, at du starter den 1. maj 2019. Vi bruger personprofilanalyse forud for andensamtalen samt prøve i skrive- og stavefærdigheder samt referatskrivning.

Vi har til huse på Ramsingsvej 30 i Valby sammen med Serviceforbundet og andre faglige organisationer, som vi har et godt samarbejde og kollegaskab med.

Har du spørgsmål til stillingen? Tøv ikke med at ringe til formand Malene Brendorp Meyer på telefon 35 47 36 17.

Vores beslutning om at ansætte dig eller om ikke at ansætte dig, bliver udelukkende baseret på dine kvalifikationer.
Vi vil bede dig om at undlade at give oplysninger om din race eller etniske oprindelse, religion eller tro, politiske orientering, seksualitet, fagforeningsmæssige tilhørsforhold eller dit CPR-nummer i dit ansøgningsmateriale.

Min A-kasse er Veterinærsygeplejerskernes Fagforenings rekrutteringspartner. Vi benytter derfor deres rekrutteringssystem og rekrutteringskompetencer.