Min A-kasse er en FH a-kasse for både studerende, lønmodtagere og selvstændige.

Vi blev stiftet i 1914 og er dermed en af Danmarks ældste a-kasser. Op gennem 100 år har vi udviklet en a-kasse, der favner bredt. Vi har mod på forandringer og har i de senere år fusioneret med både Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA.

Vi er en personlig a-kasse, og ser det som vores fornemste opgave at hjælpe vores medlemmer videre i job. Vi er en visionær a-kasse, der gerne blander os i ledighedsdebatten. Da vi ønsker mere ansvar til a-kasserne, har vi meldt os på banen i a-kasse-forsøget.

Min A-kasse samarbejder med 14 forskellige faglige organisationer. Vi har 91.000 medlemmer og 120 ansatte. Vores kontorer ligger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København, Næstved, Odense, Rødovre og Valby.

Ansøgningsfrist
14. august 2019

Faglig konsulent til organizing og uddannelse - til VSL i Valby

Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning/Fagforening VSL søger en faglig konsulent med talent for netværksdannelse og lyst til en rolle som uddannelseskonsulent.

Er udvikling af netværk og fællesskaber dele af dine stærkeste kompetencer? Brænder du for uddannelse og for at skabe nye muligheder i faget? Drømmer du om en stilling, hvor du får udviklingsopgaver, kontakt med mange mennesker og et stort selvstændigt ansvar? Så er det dig, vi på udkik efter.

Om os

VSL er en fagforening, der er oppe på beatet. Vi får hvert år et tocifret millionbeløb tilbage til vores medlemmer og arbejder for at styrke Vagtloven, så der bliver stillet krav om kvalitet og ordentlige forhold i de op mod 500 vagtvirksomheder, som er aktive i Danmark.

I takt med samfundets øgede efterspørgsel på sikkerhed og security, skærper VSL indsatsen i en branche, der skal holdes i ørerne! I VSL vil vi bruge flere kræfter på at:

  • Udvikle vagtkurserne og sikkerhedsvagtuddannelsen.
  • Organisere og hverve flest muligt af de mange mennesker, der arbejder i faget.

Vi kan og vi vil gøre mere for at forbedre vilkårene i branchen. Derfor opretter vi en ny stilling, og giver fanen videre fra den politiske indsats til et dagligt og vedholdende fokus.

Om stillingen

Som faglig konsulent i VSL får du organizing og uddannelse som dine fagområder med vægtning 50/50.

Du skal være med til at udvide rammen for en stærk faglig organisation ved at skabe gode relationer, ambassadørvilje og nye fællesskaber. VSL’s netværk inden for branchen skal udvikles gennem involvering, medlemsmøder, uddannelsesdage, events m.m. Fastholdelse og win-back bliver en del af din opgave. 

Der er to indgange til organizing og hvervning. På EGU og AMU er der god mulighed for at møde kommende medlemmer. På arbejdspladserne skal du sparke døre ind gennem netværk. Her er det din evne til at overbevise og engagere, der skaber tilstrækkelig tillid til, at du bliver inviteret til fællesmøder.

Som uddannelseskonsulent bestrider du lokale udvalgsposter, samt en post i Serviceerhvervenes uddannelsessekretariat. Du skal sikre VSL indflydelse og arbejde for styrket kvalitet og kvalifikationer i uddannelserne. Derudover skal du støtte både elever og virksomheder i en god praktikstart, og du skal være med til at udvide mulighederne for at finde nye praktiksteder.

Om dig

Det gælder om at kunne spille på flere strenge, hvad enten vi taler forhandling, netværk eller møder med fremtidens medlemmer.

Vi forestiller os, at du er overbevisende med gennemslagskraft og troværdighed. I branchen vil du oftest møde en rå, men kærlig tone, derfor forventer vi at du viser spændvidde i din tilgang til andre og at du kan fange tonen, der hvor du er. I forhandling og organizing er du skarp og viser kreativitet og mod til at tænke i nye baner. Du evner at sætte dig godt ind sagerne og læse store mængder af tekst. Alt i alt kræver stillingen, at du har gå-på-mod med et strejf af stil.

Vi forventer, at du

  • Har en organiserende og involverende tankegang med fokus på relationer og netværksdannelse.
  • Er skarp til at analysere situationer, viden, information, lovgivning og løsninger.
  • Kan skabe overblik og dele din viden både mundtligt og skriftligt.

Det vil være en fordel, at du har kendskab til mulighederne i og setup’et omkring AMU og erhvervsuddannelsessystemet, gerne med et indblik i AMU-FKB og EUD-uddannelser. 

Du bliver kørt i stilling med skiftende sidemandsoplæring og selvstændig opgaveløsning fra september til december, så du opnår forståelse for og indsigt i VSL’s formål som faglig organisation. Vi vil bruge tid på i fællesskab at udarbejde et katalog, der klæder dig på til at stå i front blandt tillidsvalgte, blandt medlemmerne, på uddannelsesstederne i forhandlingssituationer og i udvalgsarbejdet. Vores mål er, at du er selvkørende 1. januar 2020 og kan fortsætte vores arbejde med energi og begejstring.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med 9 engagerede kolleger med bredde og viden i fagligheden. En centralt beliggende arbejdsplads på Ramsingsvej 30 i Valby, hvor vi har til huse sammen med Serviceforbundet og andre faglige organisationer, som vi har et godt samarbejde og kollegaskab med.

Dine løn- og ansættelsesvilkår følger VSL’s overenskomst for faglige konsulenter med HK Danmark. Stillingen kræver megen fleksibilitet, evne til planlægning og er uden øvre arbejdstid. Dine opgaver dækker hele landet, og du skal være indstillet på megen kørsel. Vores bil skal vise tøjet frem, og står til rådighed for dine ture.

Det praktiske

Ansøgningsfrist er onsdag den 14. august 2019. Vi holder 1. samtaler i uge 34 og 2. samtaler med brug af DiSC adfærdsprofil i uge 35. Tiltrædelse 1. september eller 1. oktober. Send ansøgning og CV via nedenstående link.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til 36 14 11 11 og tale med en af os: Kasserer Robert Andersen eller Formand Peter Jørgensen.

Vores beslutning om at ansætte dig eller om ikke at ansætte dig, bliver udelukkende baseret på dine kvalifikationer.
Vi vil bede dig om at undlade at give oplysninger om din race eller etniske oprindelse, religion eller tro, politiske orientering, seksualitet, fagforeningsmæssige medlemsskab eller dit CPR-nummer i dit ansøgningsmateriale.

Min A-kasse er vores rekrutteringspartner, vi benytter deres rekrutteringssystem og rekrutteringskompetencer.