Min A-kasse er en FH a-kasse for både studerende, lønmodtagere og selvstændige.

Vi blev stiftet i 1914 og er dermed en af Danmarks ældste a-kasser. Op gennem 100 år har vi udviklet en a-kasse, der favner bredt. Vi har mod på forandringer og har i de senere år fusioneret med både Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA.

Vi er en personlig a-kasse, og ser det som vores fornemste opgave at hjælpe vores medlemmer videre i job. Vi er en visionær a-kasse, der gerne blander os i ledighedsdebatten. Da vi ønsker mere ansvar til a-kasserne, har vi meldt os på banen i a-kasse-forsøget.

Min A-kasse samarbejder med 14 forskellige faglige organisationer. Vi har 91.000 medlemmer og 120 ansatte. Vores kontorer ligger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København, Næstved, Odense, Rødovre og Valby.

Ansøgningsfrist
24. september 2019

Stærk a-kasse-medarbejder til Min A-kasse i Valby

Du yder god sagsbehandling, der giver vores medlemmer tryghed og stabilitet i tiden indtil det næste job.

Vi søger dig, en dygtig og initiativrig kollega med alsidig viden inden for arbejdsløshedsloven. Vil du være med til at sikre vores gode sagsbehandling? Har du lyst til nye udfordringer? Græsset er grønnere i Min A-kasse - nu har du mulighed for at mærke det.

Om stillingen 

Stillingen er placeret i vores afdeling i Valby, hvor vores største sagsbehandlergruppe har til huse.  Du bliver en del af et team med gode og engagerede kolleger. Her trækker vi på samme hammel, bruger hinanden til sparring og gør en indsats for fælles trivsel i et tæt samarbejde med kolleger i hele landet.

Hvem er du?

Du er en fagligt stærk sagsbehandler med et indgående kendskab til love og bekendtgørelser inden for vores område. Det er et krav, at du har solid erfaring med a-kasse-sagsbehandling på dagpenge og efterløn.

Som kollega viser du engagement og bidrager til den gode stemning med lyst til samarbejde og fællesskab. Du giver gerne dine kolleger en hånd, og du kan forvente den samme opbakning. Der sker meget i en a-kasse, det stiller krav til, at du har forandringsmod og er omstillingsparat.

Derudover ser vi gerne, at du

  • Har en høj arbejdskapacitet, og kan holde fokus på effektivitet og kvalitet.
  • Har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner.
  • Ikke er bleg for at slå over i engelsk, når situationen kræver det.
  • Kan bevare overblikket i pressede situationer.
  • Har flair for it - hvis vi er heldige, har du kendskab til eller endda erfaring med Modulus.

Hvad skal du lave hos os?

Du vil komme til at beskæftige dig med sagsbehandling på dagpenge og efterløn, fx

  • Ansøgninger om dagpenge og feriedagpenge mv.
  • Behandling af ledighedserklæringer.
  • Udstedelse af efterlønsbeviser, og ansøgninger om efterløn.
  • Daglig kontakt med medlemmerne i form af personlige, telefoniske og skriftlige henvendelser.

Du vil også blive inddraget i afdelingens øvrige opgaveportefølje, hvilket giver dig rig mulighed for en varieret arbejdsuge.

Vi tilbyder

En aktiv arbejdsplads, hvor opgaverne bliver løst af engagerede kolleger med forskellige faglige styrker, og hvor samarbejdet kollegerne imellem har stor betydning. Vi arbejder på at digitalisere og automatisere flest mulige arbejdsgange, så vi kan frigive hænder til medlemskontakt, den dybe sagsbehandling og udvikling. Vi har fokus på trivsel og arbejdsglæde og lægger vægt på, at alle bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Om det praktiske

Stillingen er på 37 timer ugentligt, din daglige arbejdsplads er på Ramsingsvej 28A i Valby. Vi giver løn på baggrund af dine kvalifikationer og har gode løn- og ansættelsesvilkår. Vi tilbyder blandt andet en god frokostordning, en massageordning samt fleksibilitet og plads til familien.

Lyder det som en stilling for dig? Ansøgningsfristen er tirsdag den 24. september 2019. Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 39-40 og 2. samtaler med brug af DiSC adfærdsprofil i uge 40-41. Vores mål er, at du starter den 1. december. Send din ansøgning og CV via nedenstående link, du behøver ikke vedhæfte eksamensbeviser eller andre bilag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Regionsleder Jeanette Thordrup på telefon 70 12 37 82.

Vores beslutning om at ansætte dig eller om ikke at ansætte dig, bliver udelukkende baseret på dine kvalifikationer. Vi vil bede dig om at undlade at give oplysninger om din race eller etniske oprindelse, religion eller tro, politiske orientering, seksualitet, fagforeningsmæssige tilhørsforhold eller dit CPR-nummer i dit ansøgningsmateriale.