Du har valgt:

Uopfordret - generelt

Min A-Kasse er for alle lønmodtagere og selvstændige.

Min A-Kasse sætter en ære i både at holde kontingentet nede og service i top.

Arbejdsdirektoratet har tre gange kåret Min A-Kasse til den a-kasse med de mest tilfredse medlemmer.

Min A-kasse blev stiftet i 1914 og er dermed en af landets ældste a-kasser.

Min A-kasse er certificeret af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Din ansøgning er først afsendt, når du har gennemført alle tre trin.

 

Nedenstående er et eksempel på indholdet af betingelserne. Det er vigtigt at I som virksomhed retter betingelserne til, så de beskriver den måde I behandler ansøgningerne på. Betingelserne kan tilrettes på skærmbilledet Tekster under fanebladet Layout på JobNext administrationssiden. Fjern dette afsnit når betingelserne er rettet til.
Denne service anvendes til at sende en ansøgning til virksomheden Min A-kasse. Alle de oplysninger du afgiver i forbindelse med registering af din ansøgning behandles fortroligt og vi forpligter os til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Vi opbevarer din ansøgning i op til 6 måneder, men vi kontakter dig kun vedrørende eventuelle andre relevante stillinger, hvis du giver tilladelse til dette i forbindelse med registrering af din ansøgning.
JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger du afgiver er dog udelukkende tilgængelig for os og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger du afgiver.

  Jeg accepterer