Du har valgt:

Kommunikatør med pondus

Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes fagforening er i daglige tale kendt under navnet VSL og er en del af Serviceforbundets 10 Lands-sammenslutninger.

VSL er landsdækkende og er den eneste fagforening i Danmark, der har retten til at organisere medarbejderne i vagtbranchen. VSL dækker både private vagtselskaber, parkerings-selskaber, værditransporter og statslige og kommunale lufthavne i Danmark. Og alt derimellem.

En af VSL´s vigtigste opgaver er at varetage overenskomst-forhandlingerne for den brede skare af medlemmer, der er organiseret i VSL. Det gælder både medlemmer som er ansat i den private sektor, og medlemmer ansat i den offentlige sektor.

Du kan finde mere om VSL på www.vsl.dk eller via Facebook.

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Din ansøgning er først afsendt, når du har gennemført alle tre trin.

 

Denne service anvendes til at sende en ansøgning til virksomheden Min A-kasse, der er VSL Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes rekrutteringspartner. Alle de oplysninger du afgiver i forbindelse med registering af din ansøgning behandles fortroligt og vi forpligter os til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Vi opbevarer din ansøgning for VSL i op til 2 måneder, men vi kontakter dig kun på vegne af VSL og vedrørende eventuelle andre relevante stillinger, hvis du giver tilladelse til dette i forbindelse med registrering af din ansøgning.
JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger du afgiver er dog udelukkende tilgængelig for os og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger du afgiver.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext